Gratis Juridisk Rådgivning & Hjälp: På 5 minuter får du svar!

Ställ en fråga till vår expert inom lag och konsumenträtt, med hjälp AI. Experten är alltså ingen riktig människa. Vi har kalibrerat den på bästa sätt. Exempel ”Kan man försvara sig själv i en rättegång?”.

Användare kan sedan kommentera på varje svar om det är något fel med texten.

Hjälpen är gratis och givetvis kan informationen visa sig vara fel. Om du tänker praktiskt agera så som svaret, dubbelkolla! Ha med svaret som referens. Svaret ska ses som en hjälp på vägen, inte ett definitivt svar.

Från Mr AI:

”Jag kan svara på en mängd frågor inom ramen för lagliga spörsmål. Jag kan också besvara frågor relaterade till lagar och regler som styr utlåning och finansiella transaktioner, till exempel låneregelverk och konsumentskyddslagar.”

Några tips för bästa hjälp
– Var så specifik som möjligt vad det gäller.
– Var tydlig med bakgrunden till frågan, för att jag kan förstå sammanhanget.
– En fråga per inlägg tack.
– Korta frågor kan skippas och ej få något svar, likaså ej relevanta

Om LFs gratis juridiska hjälp

Välkommen till LFs juridiska hjälp – en ny plattform för gratis juridisk rådgivning. Vi förstår att det kan vara svårt att hitta tillgänglig och pålitlig hjälp när man behöver det som mest, och därför har vi skapat en plattform där du kan få juridisk information dygnet runt.

lag domstol hammare juridiskt

Vi förstår att det kan vara kostsamt att anlita en jurist och att det kan ta lång tid att få svar på sina frågor. Därför är vår tjänst helt gratis och du kan få svar på dina frågor på bara 5 minuter. Vår AI-robot är utvecklad för att kunna ge dig relevanta svar på dina frågor.

Tjänsten ska fungera som en hjälp på vägen, det är viktigt att alltid dubbelkolla den information tjänsten ger. Kommentera på frågan om något är fel!

Vår tjänst är också enkel och lättanvänd, så att du kan få hjälp när som helst och var som helst. Du behöver bara skicka in din fråga via vår hemsida, och du kommer att få ett svar inom 5 minuter.

Se även

Kostar den juridiska rådgivningen verkligen ingenting?

Den är gratis. Antagligen bara denna sajt och Lawline är enda sätten för gratis juridisk hjälp, då alla andra tjänster är mer i form av ”Ja vi kan hjälpa dig gratis med en konsultation… Men sen kostar det 5000 kr+ för att faktiskt göra något”:

Vi är stolta över att kunna erbjuda denna tjänst till våra användare och vi hoppas kunna hjälpa dig med dina juridiska frågor och problem. Tjänsten finns här för att underlätta för dig och ge dig den hjälp du behöver för att känna dig trygg i dina juridiska frågor.

Kom ihåg att det är viktigt att ta hand om sina juridiska frågor på ett tidigt stadium, så att problemen inte blir större och mer komplicerade än nödvändigt. Med vår gratis juridiska rådgivning kan du få hjälp på vägen, ett första utlåtande.